"Sta op en schitter!" is het thema van het vrouwenweekend op 24 en 25 november.

Dit bericht is geplaatst op 12-10-2018

Esther Vorsterman van Oijen komt om ons te onderwijzen over dit thema tijdens twee diensten op de zaterdag en ook op zondagmorgen gaat Esther voor in de dienst (dan voor iedereen). 

Verder hebben we workshops, een shoppleintje en natuurlijk koffie en thee, samen eten en veel gezelligheid. Op zondag na de ochtenddienst gaan we eruit met een verrassende afsluiter! Heel veel redenen om dit weekend mee te maken dus!

PROGRAMMA

Zaterdag 24 november

09.30-1000 Inloop met koffie en thee
10.00-11.30 Dienst met Esther
12.00-13.00 Lunch
13.30-14.30 Plenaire sessie
15.00-16.30 Workshops
17.30-19.00 Diner
19.30-21.00 Dienst met Esther

Zondag 25 november

10.00-11.30 Dienst met Esther
11.30-13.00 Koffie/thee
13.00-15.00 Verrassende afsluiter

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:
1.Bake my day:
Wie vindt een high tea nou niet super gezellig en wat is nou leuker om daar samen hapjes voor te maken? Ligt hierin voor jou een uitdaging of heb je gewoon zin om mee te helpen?
Wees welkom!
2.Brief aan God
In deze workshop gaan we een brief aan God schrijven.
Allereerst gaan we onderzoeken wat onze relatie met Hem is, omdat dit de vorm van de brief zal bepalen. Wordt het een formele brief of een liefdesbrief of iets hier tussenin?
Door het lezen van verschillende Psalmen zullen we ontdekken dat God betrokken wil worden bij alles wat ons bezighoudt  en dus uitziet naar post aan Hem gericht. Papier en pennen zijn aanwezig, maar als je gewend bent te schrijven op een laptop/tablet neem die dan vooral mee.
3. Biblioloog
Biblioloog is een manier van samen de bijbel lezen waarbij we  in gesprek komen met de personen uit het verhaal. We vragen ons b.v. af: stel dat we nu allemaal Petrus zijn, wat denken we dat hij voelt, wat gaat er nu in hem om? Omdat ieder daar weer andere gedachten over heeft komen er veel belevingen bij elkaar. Je ontdekt dat je samen meer ziet dan in je eentje en dat maakt het verhaal alleen maar rijker. En wat ook belangrijk is: ieder draagt zijn steentje bij en alle antwoorden zijn goed.
4. In the mood
In Gen. 26:18 lezen we dat Isaak door de vijand dichtgegooide waterputten open graaft.  Met plaatjes “graven” we onszelf een weg naar verlangens die God in ons hart heeft gelegd. Dit geven we vorm in een 'moodboard'.
5. Bible journaling 
Lees je wel eens je Bijbel en denk je dan: ‘mijn Bijbel mag mooier’? In deze workshop gaan we aan de slag met praktische tips voor handlettering van bijbelteksten en het opfleuren van je Bijbel.
6. “Luisteren naar de heilige Geest”
Tijdens een wandeling beantwoord je vragen over de betekenis van jouw relatie met God. Je doet dit in duo’s. Een verrijkende wandeling.

Op je ticket kun je aangeven voor welke workshop je kiest.

Het weekend is open voor alle vrouwen, dus nodig ook je vriendinnen, zussen en (schoon)moeders uit, ze zijn van harte welkom! Bestel dus gauw je ticket en geef je op! Aanmelden kan tot 21 november!

Bestel je ticket