Dit jaar komt niemand minder dan Reyer met zijn band naar de Waardevol Leven Gemeente!

Dit bericht is geplaatst op 26-11-2018

Reyer is een jonge vent met een passie voor muziek. Zoals hij zegt op zijn website:

‘Muziek is een groot deel van wie ik ben; het is mijn beroep, mijn passie, en ik weet niet wat ik zonder zou moeten. Toch is muziek op zichzelf nooit mijn grootste passie geweest. Voor mij krijgt muziek pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. En voor mij is dat doel het aanbidden van God’

Hoe gaaf om op kerstavond samen met een jonge, getalenteerde artiest God te aanbidden. Hem alle eer te geven die Hem toekomt. Hem te danken voor zijn Zoon Jezus Christus…

De avond begint om 21:30 uur. De deuren zijn open vanaf 21:00 uur. Er wordt geen entree gevraagd. In plaats hiervan zal tijdens de dienst een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten. Je kunt je aanmelden door een gratis ticket te bestellen via deze link.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben nu al vol verwachting wat deze avond ons gaat brengen. En ook hier gaat het gezegde weer op: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!’ Vreugd om de geboorte van onze Verlosser!

Wil je meer informatie vinden over Reyer, kijk dan eens op zijn site: https://www.reyer-music.com/. Hier kun je ook wat nummers beluisteren die hij uitvoert.