Verbonden zijn op een nieuwe manier

Dit bericht is geplaatst op 19-03-2020
Verbonden zijn op een nieuwe manier

We zijn in een bijzondere situatie beland. Er gebeurt veel en tegelijk ook niet. Nederland ligt plat. Dit heeft invloed op ons allemaal, ook op onze gemeente. Het is belangrijk om in deze tijd afgestemd te zijn op God, Hem te zoeken en om elkaar te denken. We zullen de komende tijd via livestream en sociale media met elkaar verbonden zijn. Gods gemeente zijn we samen, ook als we niet samen kunnen komen in een gebouw. We nodigen je daarom uit om de komende periode samen met ons God te zoeken.

De activiteiten in de gemeente gaan de komende weken niet door. Een paar weken kunnen we elkaar niet ontmoeten en God delen zoals we dat gewend zijn. Dat organiseren we in deze weken anders.

We kunnen wél om elkaar denken en verbonden zijn door elkaar te bellen, een kaartje te sturen en voor elkaar te bidden. Wanneer je je verhaal wilt delen, gebed wilt ontvangen of met Corona te maken hebt, in directe of indirecte zin, dan kun je contact opnemen met de gemeente via zorg@waardevolleven.nl. Ook als je juist tijd hebt en een actievere rol wilt spelen in zorg voor elkaar en gebed, kun je contact opnemen met de afdeling Zorg via hetzelfde e-mailadres.

De komende tijd zullen diensten alleen online plaatsvinden. Vanuit je eigen huiskamer kun je meekijken, meebidden, mee-aanbidden, bemoedigd en aangemoedigd worden. Een paar mensen verzorgen deze livestream.

De woensdagavond en zondagochtend zullen standaard livestream-momenten zijn. Op andere dagen van de week zullen filmpjes, bemoedigingen, mooie nummers en getuigenissen worden gedeeld.

Woensdagavond  zijn we om 19 uur live, de komende zondagochtenden starten we om 10 uur.

De tekst die centraal staat in deze periode, is Psalm 91: 9-13:

U bent mijn toevlucht, Heer. Als je mag wonen bij de Allerhoogste,

zal het kwaad je niet bereiken, geen plaag je tent ooit treffen.

Hij vertrouwt je toe aan Zijn engelen, die over je waken waar je ook gaat.

Hun handen zullen je dragen, je voet zul je niet stoten aan een steen.

Leeuw en adder zullen je vertrappen, roofdier en slang vermorzelen.
 

Dit is wat we geloven. God is bij ons. Hij is onze toevlucht en Hij beschermt ons! Die hoop overwint de angst en die hoop laten we horen.

De live stream is te bekijken via deze website, of via ons Waardevol Leven Youtube kanaal.