Wat doen wij met uw gegevens?

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en opgeslagen. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een manier, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan ons stelt. De door u verstrekte gegevens vallen onder de verantwoordelijkheid van de Waardevol Leven gemeente. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en/of instellingen buiten Waardevol Leven Gemeente, tenzij de Wetgever anders beslist.

Beveiligingsgegevens

Waardevol Leven Gemeente maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Wij maken gebruik van een beschermde website met een eigen SSL certificaat. Het beheer en de technische ontwikkeling van onze website is in handen van Eduard Wustenveld van kerkSPOT te Uithuizermeeden.

Inzage

U heeft zelf toegang tot uw gegevens en kunt deze eventueel wijzigen.  U kunt zelf bepalen welke gegevens zichtbaar worden en wie uw gegevens mogen inzien.
Vragen of klachten over privacy kunt u richten aan:
Waardevol Leven Gemeente
Postbus 4
9919 ZG Loppersum
e-mail: